Polycarbonaat

Polycarbonaat op maat

Polycarbonaat! Deze supersterke transparante kunststof is geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Zoals bijvoorbeeld in een fabriek als beschermkap, voor de ramen van de race zeilboot of rally auto, het vizier van een helm, maar ook gewoon een skibril. Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen. Inbrekers; veel succes met het proberen deze 250x zo sterke kunststof vernielen! (Haha!). Ook handig dat het tegen hoge temperaturen (brandklasse B1) kan! Uiteraard, net als bij ons Plexiglas weegt het stukken minder dan glas… En het is gemakkelijk te bewerken. Erg mooi spul dus…

bouwplastics polycarbonaat ru58bouwplastics polycarbonaat ru58

Polycarbonaat 4mm helder UV

66.55 / Prijs per m2 vanaf 66.55 per stuk inclusief 21% btw.

4 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

bouwplastics polycarbonaat ru58bouwplastics polycarbonaat ru58

Polycarbonaat 6mm helder UV

102.85 / Prijs per m2 vanaf 102.85 per stuk inclusief 21% btw.

6 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

bouwplastics polycarbonaat ru58bouwplastics polycarbonaat ru58

Polycarbonaat 8mm helder UV

131.10 / Prijs per m2 vanaf 131.10 per stuk inclusief 21% btw.

8 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

Zaagkosten: €1,00 per plaatje.

bouwplastics polycarbonaat ru58bouwplastics polycarbonaat ru58

Polycarbonaat 10mm helder UV

169.40 / Prijs per m2 vanaf 169.40 per stuk inclusief 21% btw.

10 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.