Polycarbonaat

Polycarbonaat op maat

Polycarbonaat! Deze supersterke transparante kunststof is geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Zoals bijvoorbeeld in een fabriek als beschermkap, voor de ramen van de race zeilboot of rally auto, het vizier van een helm, maar ook gewoon een skibril. Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen. Inbrekers; veel succes met het proberen deze 250x zo sterke kunststof vernielen! (Haha!). Ook handig dat het tegen hoge temperaturen (brandklasse B1) kan! Uiteraard, net als bij ons Plexiglas weegt het stukken minder dan glas… En het is gemakkelijk te bewerken. Erg mooi spul dus…

bouwplasticspolycarbonaatrubouwplasticspolycarbonaatru

Polycarbonaat 4mm helder UV

77.44 / Prijs per m2 vanaf 77.44 per stuk inclusief 21% btw.

4 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

bouwplasticspolycarbonaatrubouwplasticspolycarbonaatru

Polycarbonaat 6mm helder UV

118.58 / Prijs per m2 vanaf 118.58 per stuk inclusief 21% btw.

6 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

bouwplasticspolycarbonaatrubouwplasticspolycarbonaatru

Polycarbonaat 8mm helder UV

153.67 / Prijs per m2 vanaf 153.67 per stuk inclusief 21% btw.

8 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.

Zaagkosten: €1,00 per plaatje.

bouwplasticspolycarbonaatrubouwplasticspolycarbonaatru

Polycarbonaat 10mm helder UV

196.02 / Prijs per m2 vanaf 196.02 per stuk inclusief 21% btw.

10 mm dik helder polycarbonaat, een supersterke transparante kunststof geschikt voor plekken waar het er ruig aan toe gaat… Dit materiaal is prima geschikt om uw huis of bedrijf mee te beveiligen.